Matka Serbiaan

Olen matkanjohtajana/oppaana Serbiassa ja rakastan tätä työtä!

Kysy lisää: +358 40 7078197 /Tuula Lukic

Tuula Lukic, Serbia

 

Seuraava matka lokakuussa serbialaisten makujen maailmaan viinijuhlien aikaan!

8.-12.10.2020 (to-ma) 1295 €/hlö 

Vastuullinen matkanjärjestäjä Matka-Agentit. Lue lisää ja varaa matka: Kiehtova Serbia

Matkalla tutustutaan viehättävään Belgradiin, nähdään Serbian mielenkiintoisimpia nähtävyyksiä ja vierailukohteita – unohtamatta maukasta ruokaa ja erinomaisia viinejä. Kohteina mm. Fruska Gora, Novi Sad ja Topola Oplenac.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Matka vielä tuntemattomaan, kiehtovaan Serbiaan, luonnonihmeiden, luostarien ja vaikuttavien maisemien maahan. Serbia on myös makujen maailma, jossa ruoka on tärkeä osa maan kulttuuria. Herkulliset, tuoreet serbialaiset perinneruuat osataan yhdistää taitavasti paikallisten viinien kanssa. Matka ajoittuu juuri syksyn viininkorjuun aikaan, ja maa onkin tunnettu maukkaista ja laadukkaista pientilojen tuottamista viineistä. Viinitiloja on ympäri Serbiaa, ja matkalla vieraillaan Oplenac berba -viinifestivaalien aikaan yhdessä parhaista ja tunnetuimmista viinitiloista.

Serbian henkeäsalpaaviin maisemiin kätkeytyy tuhansia vuosia vanhaa, kiehtovaa historiaa mammuteista Rooman valtakuntaan, viime vuosisadan kuohuvia vaiheita sekä kristinuskon ja ortodoksiluostareiden aarteita. Tämä Balkanilla sijaitseva maa on hyvin monipuolinen ja ainutlaatuinen matkakohde. Ystävälliset, kielitaitoiset ihmiset, maukas ruoka, merkittävät nähtävyydet ja kulttuurikohteet, vilkas yöelämä ja useat kansainväliset tapahtumat ovat maan vetonauloja, jotka tarjoavat elämyksiä jokaiselle matkailijalle. Ja kahden suuren joen – Tonavan ja Savan – risteyskohdassa sijaitseva Belgrad, ”valkoinen kaupunki”, ei nuku koskaan. Kaupunki, jolla on värikäs ja mielenkiintoinen historia, on kiehtova sekoitus itää ja länttä.

Matkaohjelma (linkki ohjautuu Matka-Agenttien sivulle)

Ada Ciganlia Belgrade

Tervetuloa Serbiaan! Belgradissa voi nauttia myös rantaelämästä.

 

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s