Oppaanne

Tervetuloa mukaani matkalle Serbiaan! Kuljen säännöllisesti kahden kaupungin väliä Porvoo-Belgrad. Kumpikin on minulle rakas hyvin erilaisin tavoin, ja näillä sivuilla kerron elämästä Belgradissa, Serbiassa, Balkanilla. Teen tutkimusmatkaa eri puolille tätä ihanaa, monipuolista ja useille suomalaisille vielä tuntematonta Euroopan kolkkaa.

Olen freelancer-toimittaja, koulutukseltani filosofian maisteri. Aikanaan pääaineeni Turun yliopistossa oli kulttuurihistoria, siksi Serbian Taika -sivun jututkin avautuvat laajasta kulttuurinäkökulmasta.

Taustalla on myös matkailualan opintoja, mm. Keski-Pohjanmaan Opiston matkailupalvelun linja sekä Porvoon paikallisoppaan tutkinto. Nuoruusvuosinani toimin Aurinkomatkojen oppaana Tunisiassa.

Olen kirjoittanut kaksi lastenkirjaa (Hanna etsii Safiiria, Hanna sisiliskon saarella) ja toimittanut helmikuussa 2014 julkaistun Porvoon Matkailuoppaiden 50-vuotisjuhlakirjan.

Olen tiedonhaluinen ja uppoudun täysin sydämin niiden aiheiden pariin, jotka tehtäväkseni ovat osuneet – joko toimeksiantoina tai itse ideoituina. Tämä pätee sekä toimittajan että oppaan työhön.

Tervehdyksin, ćao
Tuula Lukić

Tuula Lukic opas

 

 

 

 

 

 

 

 

Suomen Freelance-journalistit ry:n sekä Porvoon Matkailuoppaat ry:n jäsen.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s