Bilekaupunki Belgrad

Johannan ja Helinän seikkailut osa 2

Seikkailumme jatkui perjantai-iltana Belgradin keskustaan Boutique –nimiseen terassibaariin, joka on erikoistunut house-musiikkiin. Se on yksi Belgradin suosituimpia baareja erityisesti nuorten keskuudessa. Erikoiset cocktailit juotuamme suuntasimme Sava-joen varrella olevalle Shake n’ Shake-clubille, joka on yksi monista joen varrella sijaitsevista kelluvista clubeista. Monet näistä ovat täynnä nuoria aikuisia ja niihin on joskus miltei mahdotonta päästä sisään, ellei ole nimeä pääsylistalla. Tunsimme kuitenkin yhden työntekijöistä ja meille oli varattu pöytä hyvältä paikalta. Saimme huomata serbialaisten olevan samanlaisia bilettäjiä kuin suomalaisetkin, tanssiminen ja huutaminen jatkui aamuviiteen asti ja edulliset juomat pitivät energiatason yllä loppuun saakka.

11291841_10206709621036782_905245666_n

Adan varrella nauttimassa auringosta

11258619_10206709620996781_519152448_n

Flower power

11291790_10206709621076783_1015421237_n Onneksemme seuraavana aamuna paistoi vihdoin aurinko ja aamupäivä taittuikin talomme takapihalla aurinkoa ottaen. Iltapäivästä suuntasimme läheiselle Ada-järvelle, jonka suosittu rantaviiva on kesäisin täynnä auringonottajia. Rannalla on myös lukuisia terassibaareja, joissa on leppoisaa viettää iltaa ystävien seurassa. Kävimme syömässä yhdellä näistä terasseista, joka tarjosi laajan ja maistuvan menyyn edulliseen hintaan. Sää oli täydellinen ja vietimme loppuillan Adalla kävellessä. Kävimme aikaisin nukkumaan, sillä lähdimme sunnuntaina aamukuudelta ajamaan Serbian läpi Montenegron rannikolle. Olimme henkisesti valmistautuneet hurjalta kuulostavaan yli kymmenen tunnin ajomatkaan kuultuamme sukulaisilta teiden vaarallisuudesta ja uuvuttavuudesta, mutta iloksemme matka taittuikin nopeasti ja hämmästyttäviä maisemia katsellen. Ajomatkastamme lisää seuraavassa postauksessa, sillä on aika lähteä nauttimaan Montenegron auringosta ja meren tuoksusta.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s