Serbian matkat 2015

Tonava Iron Gate Serbiassa

Matka-Agentit järjestää keväällä matkoja upeaan luonnonihmeiden Serbiaan. Tutuiksi tulevat balkanilaiset maut ja herkut, pientilojen laadukkaat viinit, kaunis luonto, historialliset luostarit sekä elämää sykkivä pääkaupunki Belgrad.

Juustoa ja kuivattua kinkkua alkuruuaksi.

Matka-ajankohta: 11.-16.5.2015 (ma-la) 1.095 € /hlö. Tutustu matkaehtoihin www.matka-agentit.fi

Studenican luostari

Tulossa syksyllä 2015 ”Serbian makuja ja maisemia”
Kaupunkilomaa, rentoutusta kylpylässä ja vierailuja viinitiloilla viinijuhlien aikaan!

Matka-ajankohta 21.-26.9.2015 (ma-la), hinta 1.395 €/hlö.

Lisätietoja: Matka-Agentit

Kysy myös räätälöityjä matkoja ryhmille.

Viinijuhlat Serbiassa

Serbian henkeäsalpaaviin maisemiin kätkeytyy tuhansia vuosia vanhaa, kiehtovaa historiaa mammuteista Rooman valtakuntaan sekä kristinuskon ja ortodoksiluostareiden aarteisiin. Tämä Balkanilla sijaitseva maa on hyvin monipuolinen ja ainutlaatuinen matkakohde. Ystävälliset, kielitaitoiset ihmiset, maukas ruoka, merkittävät nähtävyydet, kuuluisa, vilkas yöelämä ja useat kansainväliset tapahtumat ovat maan vetonauloja. Maan ihmeellinen luonto ja kauniit, historialliset luostarit tulevat tutuksi kiertomatkalla. Näihin maisemiin on helppo ihastua! Kahden suuren joen – Tonavan ja Savan – risteyskohdassa sijaitseva Belgrad, ”valkoinen kaupunki”, ei nuku koskaan. Maukas ja edullinen ruoka, upeat nähtävyydet, vilkas yöelämä ja lähiseudun kulttuurikohteet tarjoavat elämyksiä jokaiselle matkailijalle. Kaupunki, jolla on värikäs ja mielenkiintoinen historia, on kiehtova sekoitus itää ja länttä, ja kaupungin monipuolinen kahvila- ja ravintolakulttuuri luo sille tunnelmallisen ja leppoisan tunnelman.

Belgrad kävelykatu Knez Mihailova

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s