Knez Mihailova

Belgradin pitkällä kävelykadulla voi nauttia ruhtinaallisesti (knez=ruhtinas) kaupunkielämän sykkeestä: pienten putiikkien ja merkkimyymälöiden moninaisista valikoimista, kahviloiden viihtyisästä tunnelmasta, katusoittajien rytmeistä, popcornkojujen houkuttelevista tuoksuista. Knez Mihailova on täynnä elämää. Katu kulkee Terazije aukean ja Kalemegdan puistoalueen välissä ja se on saanut nimensä ruhtinas Mihailo Obrenovićin (1823-1868) mukaan. Vanhimmat rakennukset ovat 1870-luvulta.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s